Kommende arrangementer

 

Lørdag den 11. januar kl. 16: BIRGITTE LYREGAARD / JØRGEN TELLER – duo

Start året med et brag af en koncert hos Ræven og pindsvinet.


Birgitte Lyregaard & Jørgen Teller duo handler om klang, lydlandskaber, noise og poise. De håndgribelige elementer er akustisk guitar, bue, plekter, klemmer, stemme, klokker, bækken, whiskers, valnødder, køller. De uhåndgribelige elementer er ikke til at beskrive, men bør opleves live!

Teller/Lyregaards veje har før krydsedes på forskellig vis: i en eksperimenterende lyd-teater produktion, improkvartet koncert, på workshop og gennem gode venner. Men her skyder de for første gang deres duo-projekt i luften og sætter tid og sted stævne til et intimt akustisk møde i den hyggelige bog café Ræven og Pindsvinet…

Birgitte har arbejdet med sin stemme siden sin tidligste barndom og har udviklet sin helt egen vokale stil af poesi, imitation, klangfarver og enhver lyd og støj, som stemmen kan producere. Den har hun med sig i sine mange forskellige musikalske samarbejder og sir den på scenen igennem et filter af tilstedeværelse og lydhørhed.
http://birgittelyregaard.dk/

Jørgen har udvidet sin indsats indenfor grænsesøgende guitar-spil med en akustiske Levin #116 guitar der har en meget fin brilliance og klarhed – der særlig kommer frem på de lyse strenge og i de dybe strenges overtoner og med flageoletter.
http://www.jorgenteller.dk/LEVINKOMA.html

koncert arr. i et samarbejde mellem foreningen Alteration og Ræven & Pindsvinet

Entre 50 kr – (billetbestilling tilrådes på adambrones@gmail.com eller 31 32 63 33)

/**
**/